Сара Джесика Паркър пусна своя марка вино

0
42

В началото на месец август американската актриса и дизайнер Сара Джесика Паркър представи своя марка вино, разработено съвместно с Invivo & Co – вино Invivo X, SJP, произведено от новозенландски Совиньон Блан. Новия продукт ще бъде на пазара през септември.

През месец май винопроизводителите и Паркър са провели заключителните дегустации, с които да определят съвършения вкус на виното. За тази цел Tim Lightbourne и Rob Cameron са представили последните образци на реколта 2019, събрани през април 2019 година от различни масиви от региона на Малборо – истинския дом на световно известния новозенландски сорт Совиньон Блан – Marlborough Sauvignon Blanc.

Участието на холивудската актриса и модна икона, безусловно е изиграло важна роля както в определяне на наименованието на виното, така и в разработката на дизайна на етикета.

Знака „Х“ и запетайката след него са умишлено и лично докосване, предпоставка за което е подписът на актрисата в мейла и и нейния Инстаграм. Сара Джесика Паркър ръчно е изрисувала „Х“ на оригиналното оформление на етикета, като избрания тюркоазенозелен цвят съвпада с нюанса на един от любимите и сатенени цветове на обувки Hamilton от линията на SJP Collection.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Въведете името си тук