Мис Китай 2019 на посещение в България по покана на Миглена Ангелова

0
75

Миглена Ангелова организира посещението на Miss China Universe 2019 и още две celebrities-дами от Китай в модния и Beauty бизнес.
В началото на септември 2019 г. Мис Китай 2019 – Роузи Джу Син ще посети България по покана на Продуцентска къща „Зенит ТВ продукции“, заедно с Лили Джанг – стилист на конкурса „Мис Китай“, която е собственик и главен дизайнер на „MAVINIA“ – луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига и адв. Асен Велинов.

Гостите още на 1 септември ще посетят Атракционния комплекс „Замъка“ в Равадиново, както и подбрани козметични фирми, винарски изби и исторически обекти с цел популяризация на България като туристическа дестинация. Благодарение на посещението, някои от обектите ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чиито оборот за миналата година е над 100 млн. долара. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма. Разбира се, българското Министерство на туризма НЕ участва по никакъв начин.

България ще посетят:
Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN) – Мис Вселена Китай 2018. Предстои й да представи Китай на световния финал на Мис Вселена 2019 във Филипините през декември тази година. Завършила е актьорско майсторство в Central Academy of Drama в Пекин през 2017 г. Носител е на многобройни титли и специални награди от конкурси за красота в Китай. Тя е сред финалистите на Мис Свят Китай 2017 г., International Super Model Contenst 2017, Miss CIty Beijing 2018, Miss Orient 2018 и Miss Intercontinental 2018. Като модел от няколко години представя китайски дизайнери, а като фотомодел – водещи китайски козметични марки. Има роли в многобройни китайски телевизионни и кино продукции, както и в международни копродукции. Има интереси и опит в областта на модния дизайн. Родена е на 26 февр. 1993 г.

Лили Джанг (LILI ZHANG) – генерален стилист на конкурса “Мис Китай”, управител и главен дизайнер на “MAVINIA” (наричана е китайската по-креативна и мащабна “Victoria’s Secret”), официален дизайнер на Мис Китай Вселена 2019. Традиционна отговорност на Лили е облеклото на Мис Китай по време на представянето й в заключителния ежегоден световен конкурс “Мис Вселена”. TEDx беседите на Лили Джанг са изключително добре приети сред младите хора в Китай. Член е на китайската СПА организация. Лили е чест коментатор на модата и начина на живот в различни телевизионни програми, онлайн и офлайн публикации в Китай и по света. Изключително разпознаваемо лице в света на модата в Китай. Лили Джанг е от най-известните представители на новото поколение китайски дизайнери – тя е призната за своите авангардни дизайни на бельо, които съчетават функционалност, комфорт, сексуалност и в същото време правят силуета изключително елегантен. Колекциите се продават в огромни количества предимно чрез стотици спа и здравни центрове в Китай чрез иновативна мрежа от партньори и внимателно обучени консултанти.

Ашли Сю Инг (ASHLY XU YING) – създател и собственик на четири СПА центъра, както и на център за козметични процедури. Веригата се намира в Шанхай и е позната из цял Китай марка, популярна с фокуса си върху научни методики, качество и индивидуализирани процедури. Освен центровете, компанията на Сю Инг има и собствени марки естетична и медицинска козметика. Два от СПА центровете са на площ съответно 1900 и 1000 кв.м. Всичките предлагат пълен набор от услуги и консултации за здравословен живот. Компанията е известна с това, че в добавка на собствените си козметични марки използва водещи световни такива, и е лидер по отношение на въвеждането на иновативни терапии и продукти нови за Китай. Сю Инг е заместник секретар на Chamber of Beauty Culture and Cosmetics of All-China Federation of Industry and Commerce. Сю Инг и нейната верига са носители на множество награди в областта на козметиката и СПА услугите.

Адв. Асен Велинов – лицензиран в Калифорния, САЩ, адвокат от български произход. От 15 години живее в Шанхай. Работи с водеща китайска кантора и специализира в областта на корпоративното и инвестиционното право. Като сертифициран специалист по въпросите на инициативите “Новия път на коприната” и инициативата за партньорство между страните от Централна и Източна Европа и Китай “17+1”, консултира китайски и чуждестранни държавни агенции в областта на развитието на търговията и инвестициите помежду им. Съдейства на китайски компаии да идентифицират международни бизнес партньори и инвестиционни проекти, съдейства и на международни компании да навлязат на китайския пазар и да защитават правните си интереси в Китай. Преподава инвестиционно и търговско право във водещи китайски университети като ECUPL, и е консултант по правни, инвестиционни и други международни въпроси на Шанхайската Медийна Група и Асоциацията на Китайските Туристически Журналисти (платформа, която свързва 600 медии из цял Китай с фокус туризъм, бизнес пътувания, изкуство и лайфстайл).

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Въведете името си тук